top of page

Comfort Heating, uw bron van warmte

Comfort Heating uit Genk is dé verwarmingsspecialist voor tevreden klanten in alle gemeentes van Limburg, zoals bvb. Genk, As, Bilzen, Maasmechelen, Hasselt, Beringen, Zutendaal, Opglabbeek, Dilsen-Stokkem, enz... Wij bieden een warme service met een brede waaier aan diensten voor uw centrale verwarming:

  • Onderhoud van centrale verwarming op gas en mazout

  • Herstelling aan mazout- en gasketels 

  • Tankcontrole en keuring van uw tankreservoir

  • Reinigen, opvullen en neutraliseren van mazouttanken

  • Schoorsteenreiniging

  • Plaatsing van nieuwe installaties: voor gasketels vertrouwen we op topmerken Vaillant, Junkers en Daalderop, voor mazoutketels rekenen we op de kwaliteit van Saint-Roch

Comfort Heating brengt uw cv op temperatuur!

Bij Comfort Heating kunt u op uw twee oren slapen: wij voeren enkel erkende controles uit, vergezeld van een wettelijk attest.

Contacteer ons vandaag nog. Wij maken u graag warm voor onze uitstekende prijs/kwaliteit!

Comfort Heating

Snelle interventie in onderhoud en herstelling CV

Een onderhoud nodig van uw cv? Problemen met uw verwarmingsketel? Comfort Heating verzorgt het onderhoud en de herstelling van uw centrale verwarming van alle merken met snelle service!

Comfort Heating

Tankcontrole met attest

Tijd voor de verplichte keuring van uw tank? Een mazouttank in gebruik nemen? U verkoopt uw woning met mazoutketel? Comfort Heating staat in voor een betrouwbare tankcontrole!

Comfort Heating

Neutraliseren mazouttanken

Uw mazouttank buiten dienst laten stellen? Comfort Heating beschikt over de nodige certificaten om deze klus veilig, snel en zonder risico voor u uit te voeren!

Comfort Heating

Een vakkundige schoorsteenreiniging

Een schoorsteenbrand of CO-vergiftiging vermijden? Een jaarlijks onderhoud van uw schouw om in orde te zijn met de verzekering? Comfort Heating is uw professionele schoorsteenveger van dienst!

Logo Junkers
Logo Vaillant

UW BRON VAN WARMTE

bottom of page