top of page

Neutraliseren mazouttank

Opvullen en reinigen van een stookolietank

In vele gevallen is het onmogelijk om een stookolietank te verwijderen of uit te graven. Bijvoorbeeld wanneer de tank zich bevindt op een onbereikbare plaats, zoals onder de kelder. Maar ook mogelijke stabiliteitsproblemen of riolering kunnen een groot probleem vormen. In dit geval is het leegpompen, reinigen en opvullen van de mazouttank de beste optie. Bij Comfort Heating vullen we uw ondergrondse tank op met hars.

Ondergrondse mazouttank neutraliseren: wat is het?

Als u uw mazouttank laat neutraliseren, zorgt u ervoor dat de ondergrondse stookolietank op geen enkel moment een gevaar kan vormen voor de omgeving. Door de tank grondig te reinigen en ze op te vullen met een inert materiaal, voorkomt u contaminatie van de ondergrond.

Stel u voor dat een oude ondergrondse mazouttank zou beginnen lekken. In dat geval moet u de bodem laten saneren én loopt u zelf een gezondheidsrisico.

Mazouttank laten neutraliseren door Comfort Heating

Comfort Heating (Genk en omstreken) is al jarenlang dé specialist in verwarming. Onze vakmensen bieden steeds een doortastende, professionele service, ook in het neutraliseren van mazouttanks. 

 

Zo beschikt Comfort Heating immers over de nodige certificaten om deze klus veilig, snel en zonder risico voor u uit te voeren. 

 

Mazouttank neutraliseren in Limburg (Genk)? Neem nu contact op met Comfort Heating!

Comfort Heating is uw specialist in het reinigen, opvullen en neutraliseren van mazouttanks in alle gemeentes van Limburg, zoals bvb. Genk, Zutendaal, As, Opglabbeek, Maasmechelen, Hasselt, Dilsen-Stokkem, Bilzen, Beringen, Zonhoven,enz...

Officieel neutralisatieattest

Wanneer uw mazouttank geneutraliseerd is, ontvangt u van Comfort Heating een attest van buitendienststelling.

Dit attest toont aan dat uw mazouttank geneutraliseerd werd conform de geldende regelgeving en milieuwetgeving. Zonder dit attest, kunt u niet aantonen dat uw mazouttank werd geneutraliseerd.

Enkel erkende professionals kunnen dit attest afleveren. Wilt u uw mazouttank laten neutraliseren, zorg er dan zeker voor dat u met een gecrediteerd expert in zee gaat. Zo vermijdt u kopzorgen achteraf en kunt u probleemloos uw officieel neutralisatieattest voorleggen, bijvoorbeeld wanneer u uw woning verkoopt.

Uw erkend specialist in tanksanering, ruime regio Genk

bottom of page