Comfort Heating: Uw bron van warmte

Schoorsteenvegen

Door uw schoorsteen op regelmatige basis grondig te laten vegen, kunt u CO-vergiftiging of een schoorsteenbrand voorkomen. Vertrouw op Comfort Heating (Genk, Limburg) voor een professionele en vlotte reiniging.

Een jaarlijks onderhoud van uw schoorsteen is aan te raden, voor uw veiligheid, maar ook om in orde te blijven met de verzekering.


Laat een schoorsteenreiniging altijd uitvoeren door een expert zoals Comfort Heating. Onze deskundige schoorsteenvegers kunnen perfect vaststellen of uw schoorsteen nog wel optimaal werkt. Met het juiste, professionele materiaal garanderen wij u dat alle roet uit uw schouw verwijderd wordt, zodat u weer kunt genieten van een propere en veilige schoorsteen.
Schoorsteenvegen doen wij zowel van beneden naar boven, als van boven naar beneden. Dit is afhankelijk van hoe uw schoorsteen geplaatst is.


Comfort Heating, vlakbij o.a. Zutendaal, As, Opglabbeek, Maasmechelen, Hasselt, Dilsen-Stokkem, Bilzen, Beringen, etc, biedt haar schoorsteenreinigingsdiensten aan in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Kies voor veilig en neem contact op met Comfort Heating voor uw schoorsteen!


Wij zijn gesloten van 23 December tot en met 7 januari

Laat uw schoorsteen reinigen voor uw veiligheid

Comfort Heating | Schoorsteenveger, schouwveger | Genk, Limburg | vlakbij Zutendaal, As, Opglabbeek, Maasmechelen enz