top of page
Comfort Heating - mazouttank
vlam.png

UW ERKEND SPECIALIST IN SANERING MAZOUTTANK, RUIME REGIO GENK

SANERING EN BUITENGEBRUIK-
STELLING  
VAN EEN STOOKOLIETANK

In vele gevallen is het onmogelijk om een stookolietank te verwijderen of uit te graven. Bijvoorbeeld wanneer de tank zich bevindt op een onbereikbare plaats, zoals onder de kelder, onder een terras...

In dat geval dient de tank (indien nodig) leeg gepompt te worden en opgevuld te worden met hars.

ONDERGRONDSE MAZOUTTANK NEUTRALISEREN: WAT IS HET?

Als u uw mazouttank laat neutraliseren, zorgt u ervoor dat de ondergrondse stookolietank op geen enkel moment een gevaar kan vormen voor de omgeving. Door de tank te ledigen, saneren en ze op te vullen met een inert materiaal, voorkomt u contaminatie van de ondergrond.

Mazouttank laten neutraliseren door Comfort Heating

Comfort Heating (Genk en omstreken) is er om uw mazouttank op een veilige manier te saneren en buiten gebruik te stellen, dit steeds met aflevering van een wettelijk certificaat van buitengebruikstelling.

Uw erkend specialist in tanksanering
Mazouttank laten neutraliseren

WETTELIJK CERTIFICAAT VAN BUITENGEBRUIKSTELLING

Wanneer uw mazouttank geneutraliseerd is, ontvangt u van Comfort Heating een attest van buitendienststelling.

Dit attest toont aan dat uw mazouttank geneutraliseerd werd conform de geldende regelgeving en milieuwetgeving. Zonder dit attest, kunt u niet aantonen dat uw mazouttank werd geneutraliseerd.

Enkel erkende professionals kunnen dit attest afleveren. Wilt u uw mazouttank laten neutraliseren, zorg er dan zeker voor dat u met een gecrediteerd expert in zee gaat. Zo vermijdt u kopzorgen achteraf en kunt u probleemloos uw officieel neutralisatieattest voorleggen, bijvoorbeeld wanneer u uw woning verkoopt.

NEEM CONTACT OP MET COMFORT HEATING VOOR HET NEUTRALISEREN VAN UW MAZOUTTANK!

bottom of page